Usluge digitalnog marketinga

Nudimo širok spektar usluga kako bismo pomogli poslovnim subjektima svih faza da postignu izvanredne prodajne rezultate.

Logo Dizajn

Dizajn logotipa je jedan od prvih koraka u ostvarenju svakog preduzetničkog poduhvata. Kreiranje slike koju će vaši budući kupci imati o vama je, kao što možete zamisliti, ključno, jer se prvi utisak može ostaviti samo jednom. Na nama je da ga učinimo izvanrednim.

Veb Dizajn

Veb sajt predstavlja ogledalo svakog poslovanja, pružajući uvid u njegovu suštinu i operacije. On služi kao više od samo online prisustva; on utelovljuje vrednosti, ponude i identitet kompanije. U današnjem digitalnom dobu, gde potrošači sve više oslanjaju na internet kako bi informisali svoje odluke, dobro osmišljen veb sajt je neophodan. On ne samo da prikazuje proizvode ili usluge, već pruža platformu za angažovanje, interakciju i transakcije. Stoga, ulaganje u veb sajt visokog kvaliteta nije samo preporučljivo; to je imperativ za svako poslovanje koje teži da uspe u konkurentnom okruženju.

SEO

Nismo samo visoko vešti u dizajniranju vašeg veb sajta, već i u rangiranju na najvišem mestu u rezultatima pretrage na Google-u. Sve ovo ne bi bilo moguće da nismo temeljno analizirali vaše potencijalne kupce i koristili najnovije metode SEO optimizacije. Postavljamo savršenu reč na savršeno mesto kako bi je vaši kupci čuli."

E-Mail Marketing

Email marketing is a powerful tool for businesses to engage with their audience directly. By crafting targeted and personalized messages, companies can nurture leads, build brand loyalty, and drive conversions. With analytics tracking, they can measure the effectiveness of their campaigns and continuously optimize their strategies for maximum impact.

 
 

Consulting

Savetovanje sa našim timom je naš iskreni predlog pre nego što odaberete bilo koje od naših usluga. Pitajte nas kako planiramo to da uradimo, i mi ćemo detaljno objasniti svaki korak u kreiranju prodajnih levaka, profila vrednosti kupaca, marketinških kampanja, brendiranja i pozicioniranja.

Video Editing

Da li vaši video zapisi nedostaju profesionalnog dodira? U Zivic-agenciji, specijalizujemo se u pretvaranju sirovih snimaka u zanosne vizuelne priče. Naš iskusni tim video urednika posvećen je unapređenju vašeg sadržaja i oživljavanju vaše vizije.

Održavanje

Prepustite tehničke detalje nama dok se fokusirate na ono što zaista važno—rast vašeg poslovanja. Sa našim stručnim timom koji upravlja vašim veb sajtom, email adresama i hostingom, možete biti sigurni da je vaše online prisustvo u dobrim rukama. Od osiguravanja glatke funkcionalnosti do rešavanja bilo kakvih tehničkih problema koji se mogu pojaviti, tu smo da pružimo sveobuhvatnu podršku svakim korakom.

© 2024 Sva prava zadržana.