Marketing Zivic

"Vaš uspeh je naš"

"Mi smo marketinška agencija koja se specijalizuje u digitalnom marketingu. Naša stručnost nam omogućava da vas izdvojimo od konkurencije i pretvorimo vas u ozbiljnog takmičara u vašoj industriji."

Naše Usluge

Logo Dizajn

"Oblikujemo izražajni vizuelni identitet uz naše logotipe koji će savršeno odražavati suštinu vašeg brenda i ostaviti nezaboravan pečat. Pažljivo osmišljen logotip može postati zaštitni znak vašeg brenda i ostaviti trajan utisak."

Veb Dizajn

Transform your ideas into captivating online platforms that engage users, reflect your brand, and drive conversions. Whether you need a responsive business website or a portfolio site.

E-Mail Marketing

Email marketing is a powerful tool for businesses to engage with their audience directly. By crafting targeted and personalized messages, companies can nurture leads, build brand loyalty, and drive conversions.

Consulting

Konsultacija sa našim timom je naš iskreni predlog pre nego što izaberete bilo koji od naših usluga.

SEO

U Zivic Design Agency, detaljno planiramo i istražujemo web stranice sprovodeći temeljne konsultacije sa klijentima kako bismo razumeli ciljeve i publiku.

Redesign

Da li vaš brend žudi za svežim, modernim izgledom? Dobrodošli u Zivic Agency Design, gde se inovacija susreće sa estetikom. Naš tim veštih dizajnera posvećen je transformaciji vašeg vizuelnog identiteta u zanosno i savremeno remek-delo.

Video Editing

Da li vaš sadržaj nedostaje onaj doteran, profesionalan dodir? Ne tražite dalje. U Zivic Agency, ekseliramo u transformaciji sirovog materijala u ubedljive vizuelne priče.

Maintenance

Pored dizajna, nudimo besprekorno održavanje, efikasno podešavanje e-pošte i pouzdane hosting usluge za potpuno prisustvo na mreži. Tako da možete da se fokusirate na svoj osnovni posao dok mi obrađujemo tehničke aspekte.

PROJEKAT 01

3dconsulting

Prilazimo 3D konsultantskim veb sajtovima sa inovativnim pristupom. Duboko se udubljujemo u razumevanje suštine njihove konsultantske delatnosti, oblikujući digitalno putovanje koje odražava njihovo stručno znanje. Kroz uronjene vizuale i interaktivni dizajn, osvetljavamo dubine njihovih usluga.

Consulting

PROJECT 02

LaPas

U LaPas-u, redefinišemo negu pasa personalizovanim uslugama, premium proizvodima i ambijentom poput spa centra. Naš iskusni tim osigurava bez stresa, stilizovano iskustvo, stavljajući dobrobit i sigurnost vašeg ljubimca na prvo mesto. Podignite rutinu nege vašeg krznenog prijatelja u LaPas-u, gde se izvrsnost susreće sa luksuzom za pse.

PROJECT 03

Sevengaming

Dobrodošli u našu premijum PC & PS5 gaming sobu! Uživajte u najnovijim gaming PC-jevima i PS5 konzolama za nezaboravno iskustvo. Naš VIP prostor nudi naprednu konfiguraciju i ekskluzivno okruženje. Pridružite nam se i zajedno stvorimo nezaboravne gaming trenutke!

Misija i Vizija

U Zivic Design-u, utelovljujemo kreativnost, inovaciju i posvećenost. Naša misija je da oblikujemo dizajnerska rešenja koja podižu vaš brend i očaravaju vašu publiku. Sa strašću za izvrsnošću, spajamo umetnički talenat sa strateškim uvidom kako bismo oživeli vašu viziju.

Expertise:

Šta kažu naši klijenti

Nikola Malidzan

Osnivač 3dconsulting-a
Rad sa Zivic Design-om je bio apsolutna promena u mom savetovanju. Njihova sposobnost da shvate zamršenosti mojih usluga i prevedu ih u impresivnu 3D veb lokaciju bila je izuzetna.

Djordje Vuckovic

Osnivač Academiatabor
Pristup Zivic Design-a usmeren na korisnika bio je očigledan u svakom aspektu projekta. Veb lokacija koju su napravili nije samo vizuelno privlačna već i neverovatno funkcionalna.

Zvonko Cenic

Osnivač Sevengaming-a
Impresioniran sam radom Zivic Design-a na Sevengaming.rs. Njihova pažnja posvećena detaljima i kreativan pristup transformisali su moju viziju u zadivljujuću stvarnost. Veb stranica ne samo da izgleda zapanjujuće, već i funkcioniše besprekorno.

© 2024 Sva prava zadržana.

 
Shopping Basket